Onze Diensten

Voor de beste matches!

Bij XE Business & Employment Solutions staan de baanwens van de kandidaat en de personeelswens van de klant centraal. Met oog voor bedrijf en kandidaat komen wij zo tot de allerbeste matches!

Kwalificaties én soft skills
Wij zoeken de beste kandidaten. En dat op basis van persoonlijkheid en karakter. Zo vinden wij altijd de kandidaat met de juiste eigenschappen, specifiek passend bij de betreffende baan. Wat onze kracht is? Dat bij ons persoonlijkheid en karakter van kandidaten centraal staan. De eigenheid van de kandidaat en de soft skills zijn de aspecten die doorslaggevend zijn. Daarbij maken we een uitgebreide analyse van de  bedrijfscultuur van de te matchen bedrijven. Zo komen wij altijd tot de juiste match. En dat voor de langere termijn. Gegarandeerd, zonder tussenkomst van de concurrent! Dat is de basis van ons succes!

Voor werkgevers

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe werknemers, wil je natuurlijk mensen waarmee je een klik hebt. Mensen met een persoonlijkheid die helemaal passen bij jouw bedrijf. XE Business & Employment begrijpt dat. Daarom zorgen wij voor de professionals die jij zoekt! Bij onze zoektocht naar professionals, specifiek voor jouw bedrijf, focussen wij ons op de persoonlijkheid die matcht met jouw bedrijfscultuur. Maar ook op het type mensen dat al bij jou werkt. Juist dit zorgt voor doorslaggevend succes op de lange termijn en het beste resultaat. XE Business & Employment betekent:

  • Vast personeel voor een rendabele vaste fee ongeacht niveau.
  • Kosteloze levering van goede HBO/WO-stagiaires.
  • Interim professionals voor tijdelijke projecten.
  • Vrijblijvende adviezen over de nieuwste trends op het gebied van personeel.

Voor professionals

Ben je op zoek naar een werkgever die helemaal past bij jou? Naar werk waarin al jouw baanwensen uitkomen? Laat XE Business & Employment Solutions op zoek gaan voor jou! XE Business & Employment voor professionals betekent:

  • Een vaste baan die aansluit op al je wensen.
  • Sollicitatietips bij gesprekken bij je favoriete bedrijf.
  • Onderhandelingstips en strategieën bij aanbiedingen.
  • Inzage in de huidige toestand van de arbeidsmarkt.
  • Een vaste recruitmentpartner voor onbepaalde tijd.